Hoe kan ik IND bereiken?

Hoe kan ik IND bereiken?

Contact opnemen met IND Vind een antwoord op de meestgestelde vragen. Bel 088 043 0430 (normaal tarief). Bel vanuit het buitenland +31 88 043 0430. U kunt ons bellen van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Waar zit IND?

Het IND loket staat tegenover station Lelylaan. Bereikbaar voor personen in een rolstoel. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee. Plan uw route naar loket Amsterdam per auto of openbaar vervoer.

Wie is mijn contactpersoon bij IND?

Heeft de IND uw zaak al in behandeling genomen? Bel dan altijd met uw contactpersoon. U vindt het telefoonnummer onder het kopje ‘contactpersoon’ in brieven van de IND (aan de rechterkant).

Hoe vraag je een verblijfsvergunning aan?

U heeft alleen een verblijfsvergunning nodig. Deze vraagt u aan bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) in Nederland.

Is V-nummer BSN?

​Het V-nummer staat voor vreemdelingennummer. Dit nummer wordt toegekend aan iedere niet-Nederlandse persoon die een aanvraag voor een verblijfsvergunning start. Het nummer staat vermeld in de brieven van de IND. Ook staat het nummer op de achterkant van de verblijfsvergunning.

Hoe kan ik mijn V-nummer vinden?

Het V-nummer en zaaknummer staan op de brieven van de IND. Het V-nummer staat ook op de achterkant van de verblijfsvergunning of het verblijfsdocument.

Wat is de rol van de IND bij de naturalisatieprocedure?

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) voert het vreemdelingenbeleid in Nederland uit. Dat betekent dat de IND alle verblijfsaanvragen beoordeelt van mensen die in Nederland willen wonen of die graag Nederlander willen worden. …

Hoe ver is IND met mijn aanvraag?

Volg uw aanvraag in Mijn IND U ziet dit bij ‘Status aanvraag’. U ziet daar hoe ver de IND is met de behandeling van uw aanvraag. U moet inloggen met DigiD. Lees meer over en log in bij Mijn IND.

Waar staat je v-nummer?

Welke soorten reguliere verblijfsvergunningen kent Nederland?

Soorten reguliere verblijfsvergunningen

  • Verblijfsvergunning gezinshereniging of verblijfsvergunning gezinsvorming.
  • Machtiging voorlopig verblijf / MVV.
  • Verblijfsvergunning medische behandeling.
  • Kennismigrant / Verblijfsvergunning voor studie / Zoekjaar.
  • Verblijfsvergunning onbepaalde tijd aanvragen.

Wat voor soort verblijfsvergunningen zijn er?

Nederland heeft verschillende documenten voor vreemdelingen. Een verblijfsvergunning voor wie langer dan 90 dagen in Nederland blijft. Een vreemdelingenidentiteitsbewijs zolang iemand nog geen verblijfsvergunning heeft. En documenten voor geprivilegieerden, zoals diplomaten.

Waar staat het BSN nummer op een verblijfskaart?

IND on Twitter: “@JeroenvZuijlen Op een verblijfsdocument staat geen BSN-nummer, een bewijs van het BSN is te verkrijgen bij de gemeente, 1/2” / Twitter.